DeathKO | v.24xx Light Farm | ORION | Beta: 17 Kasım | Official: 24 Kasım

Tem Otogaz'dan Kamu çalışanlarına %5 lpg monta indirimi

H Çevrimdışı

hgirua

Yeni Cüce
29 Aralık 2018
24
0
1
44
Kamuda çalışanların en büyük sıkıntısının araçlarındaki yakıt giderleri olduğu görebiliyor. Özellikle son dönemlerde benzine gelen zamlarla birlikte araç kullanımı oldukça zorlaştır. TEM Lpg dönüşüm sistemleri olarak tüm memurlarımıza özel indirim paketi hazırladık.


Aracınızın markası, modeli ne olurla olsun, Tüm lpg markalarını ayrım gözetmeksizin, %5 indirim fırsatı sunuyoruz. Sınırlı sayıdıdaki lpg montaj kampanyasından yararlanmak için memur olduğunuzu belgelemeniz yeterli olacaktır.
Kampanyamızdan nasıl yararlanıyorsunuz?
Yapacağınız şey aslında çok basit üstelikte sizi birçok masraftan kurtarıyor. Bize gelip kamu çalışanı olduğunuzu belgelemeniz halinde Lpg Montajını % 5 indirimli olarak yaptırabilirsiniz. Bunun size kazandıracağı şey ise Yüksek yakıt giderlerine son verirken TEM LPG gibi bölgenin 1 numarası aynı zamanda sektörün öncü kuruluşların birinde sorunsuz ve garantili bir şekilde otogaz montajını gerçekleştirebilirsiniz. Montaj tamamlandıktan sonra size kalan yalnızca aracınızın yakıtını koyarak istediğiniz yere konforlu bir şekilde seyahat etmek oluyor.
Bugüne kadar bizimle çalışanlar her zaman karlı çıktılar. Ama sizler kamu çalışanları olarak en karlı çıkan grup oldunuz. Çünkü biz sizin ne şartlarda çalışarak lpg montajı yaptırma isteğinizi çok iyi biliyoruz.
İstediğiniz markaya ait lpg dönüşüm sistemlerine TEM LPG'den tercih edebilirsiniz. Tem Lpg olarak size görmezden gelemeyeceğiniz fiyatlar sunmaya devam edeceğiz.

http://www.temlpg.com
Küçük Sanayi Sitesi B Blok 11 Nolu Cadde Nu:152/b Şehitkamil/GAZİANTEP
0532 671 47 57
0342 235 15 37
[email protected]