DeathKO | v.24xx Light Farm | ORION | Beta: 17 Kasım | Official: 24 Kasım

Knight Online Forum

K Çevrimdışı
24 Ekim 2022
5
0
1
34
knightservertanitimi
12606


Knight Online

İlk zamanlarda Knight Empire olarak bilinen oyun, ilk olarak Haziran 2002'de oyunculara açıldı. O tarihte çok sınırlı oynanışa sahip olmasına rağmen binlerce oyuncu tarafından sevildi ve oynandı. Knight Empire, gördüğü bu yoğun ilgiye tam anlamıyla cevap verebilmek için birçok değişikliğe uğramış ve son olarak 2004 yılında USKO adı altında yepyeni bir başlangıca imza atmıştır.
Bugün Knight Online neredeyse her hafta güncelleniyor ve her ay oyunu daha çeşitli ve eğlenceli hale getirmek için yeni özellikler ekleniyor. Bu güncellemeler önce oyunun orijinal versiyonu olan KOREAKO'ya, ardından USKO'ya ekleniyor.

Knight Online 2023'de kaç oyuncuya ulaştı?

Knight Online, hem Client indirilerek hem de Steam üzerinden oynanabilen bir MMORPG oyunudur. Ancak istemci ile içe aktarılan sunucular ile Steam sunucuları birbirinden farklıdır ve aralarında herhangi bir bağlantı veya geçiş yoktur. 20 milyondan fazla oyuncusuyla Knight Online bugün daha az popüler. Knight Online oyuncularının sayısına ilişkin resmi veriler hiçbir zaman açıklanmamasına rağmen, USKO'nun günde ortalama 100.000 ve STKO'nun günde ortalama 5.000 oynandığı tahmin edilmektedir. Knight sever tanıtımı kullanıcıların sayısı her geçen gün artış gösteriyor.